Ik zou willen dat Els onze oppas was

“Ik zou willen dat Els onze oppas was” dat is geloof ik de beste samenvat hoe wij als ouders en ook onze twee oudste dochters Els hebben ervaren. Els heeft zich met zoveel vanzelfsprekendheid ingevoegd in ons gezin en met zoveel liefdevolle zorg mij als kraamvrouw, mijn man en onze dochters ondersteunt dat we wel zouden willen dat ze onze oppas zou worden. Els maakt heerlijke havermout of uitzonderlijk lekkere ei (welke ik hiervoor nooit lust maar haar recept eet ik nog steeds) en zorgt zo voor de inwendige mens, en ook de praktische ondersteuning met was, huis was super, zeker met een gezin van nu drie. Daarnaast kregen de meisjes een voorleesverhaal, ik een voetmassage en een luisterend oor en (borstvoedings)advies waar nodig. Els is afgestemd op wat er nodig is, respectvol naar de wensen van ons als gezin en geeft ruimte, om bvb samen te zijn en ondersteunt daar waar nodig. Ik heb Els als rustig, liefdevol en zorgzaam. Ik gun werkelijk elk gezin Els om zo optimaal te kunnen genieten van de prachtige en intense periode. 

Wenneke